Saltar al menú Saltar al contingut principal Saltar al peu de la pàgina
Roselló, 2 – 08415 – Bigues i Riells

Teràpia amb Kinesiotapes al Vallès

Teràpia amb Kinesiotapes al Vallès

Teràpia amb Kinesiotapes al Vallès

Segur que has vist a diverses persones amb tires adherides en unes certes zones del cos. Aquestes són kinesiotapes o embenatges neuromusculars, amb elles es tracten diferents tipus de lesions, com a lligamentoses, articulars, musculars i fins a neurològiques. En el meu centre de teràpies manuals al Vallès realitzo teràpies amb kinesiotapes, amb elles es busca alleujar el dolor en poc temps. Per què és necessari que acudeixis a una especialista per a la col·locació de l'embenatge neuromuscular? La raó és que, com a professional, m'encarrego d'avaluar les teves necessitats i saber què és el que vols aconseguir amb la teràpia. Després que adquireixi aquesta informació, sabré quina és la millor posició per al kinesiotape. Per a més informació, pots contactar-me. És important aclarir que els kinesiotapes es poden usar en:

  • Massatges esportius
  • Massatge relaxant
  • Massatges terapèutics
Teràpia amb Kinesiotapes al Vallès
Teràpia amb Kinesiotapes al Vallès

Com funciona la teràpia amb kinesiotapes?

Com vaig esmentar abans, és important tenir clar quina condició tens i què vols aconseguir amb la teràpia per a determinar on i com col·locar l'embenatge. Els kinesiotapes poden adherir-se amb cort en I, en Y, en X, en dònut, ventall, en xarxa o altres. Aquest embenatge és còmode, perquè no limita la circulació sanguínia, també s'adhereix molt bé i, al mateix temps, permet que la pell transpire. A més, el seu disseny permet que s'adapti al contorn dels músculs, tendons i lligaments.

Deixa't portar i descobreix la teràpia amb Kinesiotapes al Vallès.

Giulia Detela utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Giulia Detela no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.