Saltar al menú Saltar al contingut principal Saltar al peu de la pàgina
Roselló, 2 – 08415 – Bigues i Riells

Massatges amb moxa al Vallès

Massatges amb moxa al Vallès

Massatges amb moxa al Vallès

En la meva experiència amb especialista en teràpies manuals he après que moltes de les tècniques més eficients són les més antigues i entre elles estan els massatges amb Moxa, aquesta també es coneix com “Moxibustión”. Durant més de 5 anys he realitzat massatges amb moxa, aquests són ideals per a tractar trastorns en articulacions, com l'artritis i l'artrosi. També ajuden a alleujar els trastorns causats per la humitat o el fred, per exemple, la rigidesa lumbar. Sigui que realitzis una sessió o diverses de massatges amb Moxa al Vallès, sentiràs alleujament des del primer moment i veuràs millores en la teva qualitat de vida gràcies a que alleujaràs uns certs dolors. En el meu cas, tinc la capacitat d'implementar la moxibustión en els següents serveis:

  • Massatges esportius
  • Massatge relaxant
  • Massatges terapèutics
Massatges amb moxa al Vallès
Massatges amb moxa al Vallès

Com funcionen els massatges amb moxa?

La moxibustión prové de la medicina tradicional Xina la qual, al meu parer i al de molts, ha deixat un increïble llegat en teràpies alternatives. Amb ella s'aplica calor en punts específics del cos. Per a realitzar aquest procés, s'aprofita la combustió de les fulles d'una herba. La fulla que es crema és la Mokusa, aquesta té propietats que beneficien al cos quan l'herba es premsa, crema i embolica en un rotllo de paper. El rotllo és usat per a aplicar la calor generada per la combustió en el punt desitjat.

Deixa't portar i descobreix els massatges amb moxa al Vallès.

Giulia Detela utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Giulia Detela no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.