Saltar al menú Saltar al contingut principal Saltar al peu de la pàgina
Roselló, 2 – 08415 – Bigues i Riells

Massatges amb canyes de bambú al Vallès

Massatges amb canyes de bambú al Vallès

Massatges amb canyes de bambú al Vallès

Una tècnica de massatges que cada vegada més persones utilitzen és la bambuterapia, com el seu nom revela, en ella s'usen canyes de bambú. En ella s'empren canyes de bambú que tinguin diferents gruixos i grandàries perquè s'adaptin a la zona del cos que s'estigui fent massatges. Lògicament, perquè les canyes es llisquin apropiadament sense irritar la teva pell, en ella s'han d'aplicar els olis corresponents. Els massatges amb canyes de bambú al Vallès contribueixen a la nutrició de la pell, drenatge limfàtic i descontractura tensions. La bambuterapia també alleuja migranyes, combat l'esgotament i contribueix a la reducció de greix localitzat. Si estàs a la recerca de massatges amb canyes de bambú al Vallès, el meu centre de teràpies manuals és una opció perfecta, contacta'm, també compto amb:

  • Massatges esportius
  • Massatge relaxant
  • Massatges terapèutics
Massatges amb canyes de bambú al Vallès
Massatges amb canyes de bambú al Vallès

Com funcionen els massatges amb canyes de bambú?

El primer que faig en començar una sessió de bambuteràpia és una exfoliació de l'àrea a tractar per eliminar les cèl·lules mortes. Després, aplico olis que s'adaptin a les teves necessitats i permetin que les canyes de bambú llisquin amb facilitat. La mida de canya que utilitzi varia segons la zona del cos, per exemple, els bambú més gruixuts i llargs s'utilitzen en els músculs més grans, com les cuixes i esquena. Els massatges amb canyes de bambú es fan des de peus fins a espatlles variant la pressió a cada zona.

Deixa't portar i descobreix els massatges amb canyes de bambú al Vallès.

Giulia Detela utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Giulia Detela no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.